29 maart 2012 Bezoek aan verpleeghuis Sutfene in Zutphen

Han ging met haar honden naar Sutfene voor een bezoek aan één van de huiskamers daar. Ik ging met haar mee en heb Djuna en Flóki meegenomen. We ontmoetten daar de activiteitenbegeleider (?) die een tweejarige labradoodle heeft die ze opleidt voor het werk in hun verpleeghuis. Mooi om ook hier weer te zien wat de honden voor de mensen kunnen doen. Om privacy redenen zijn geen herkenbare foto’s geplaatst.
Onderstaande foto werd gemaakt van een meneer die bij het raam zat. Hij leek eerst wat afwijzend, maar met goed kijken en wat doorvragen, bleek dat meneer met zijn verkeerde arm naar de kant van de honden toe stond. Hij kon één arm niet gebruiken. Meneer vond de honden leuk en Djuna heeft een flinke tijd op het blad van zijn rolstoel gelegen, terwijl ik met Flóki bij een andere bewoner zat. Mooi om te zien hoe de ademhaling van meneer rustiger werd tijdens het aaien van Djuna, die totaal relaí was.

Heute besuchten wir ein anderes Pflegeheim in Zutphen. Han brachte dort einen Besuch mit ihren Hunden und ich bin mit ihr gegangen. Djuna und Flóki waren beide dabei. Schön wieder zu sehen dass die beiden das so gut machen. Das Bild wurde gemacht bei einem Herr der am Fenster sass. Er sass mit den “falschen” Arm in der Richtung der Hunde. Er wurde gedreht und Djuna hat eine ganze Weile bei ihm gelegen als ich mit Flóki bei einem anderen Bewohner sass. Der Bewohner “von Djuna” atmete immer ruhiger als Djuna bei ihm sass. Djuna selbst war auch total relaí und schlief ein ;).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s