24 juli 2011 Djuna moet naar het asiel……

Oei, dat klonk heftig…. maar het was goed bedoeld. Eén van de bewoners was bang dat Djuna overreden zou worden, de deur stond open (op de eerste verdieping) en stel je voor dat er een auto aan kwam, ik moest de deur dicht doen…. Ze zou Djuna wel naar het asiel brengen en voegde de daad bij het woord. Djuna vond alles prima en reed rustig met haar op het blad van de rolstoel mee de gang op richting lift om vervolgens daar weer om te keren en te horen te krijgen dat ze mocht blijven en dat de bewoner wel 2 zulke honden wilde hebben 😉 zoals ze duidelijk aangaf. Verkleind24 juli 2011 Duna collage mw. O blad rolstoel 
Djay was 's avonds op visite om te oefenen, dus die mocht ook even op het blad van de rolstoel zitten, totdat…. hij aan de knoopjes van een blouse begon te knabbelen, want dat mocht niet! Leuk om te zien dat dit kleine mannetje het ook al zo goed oppakt met Djuna in de buurt. Grappig om te zien dat hij als hij het even nodig heeft bij haar zijn steun zoekt.
Verkleind24 juli 2011 Djay collage mw. O blad rolstoel 
Heute waren wir bei der Arbeit. Eine Dame hat gesagt es sei gefährlich Djuna läuft herum, die Tür soll geschlossen werden, denn sonnst wird sie überfahren von einem Auto (im 1. Stock ;)). Sie sagte sie würde sich um Djuna kümmern und Djuna zum Hundeasyl bringen. Sie machte das sofort, drehte um (Djuna auf dem Rollstuhl) und fuhr zum Lift. Dort drehte sie um und fuhr wieder zurück, damit sie Djuna (immer noch ruhig auf dem Rollstuhl) mitteilte, sie könnte 2 Hunde haben wie Djuna (Bild rechts unten), sie nahm ihr selber mit nach Hause ;).
Am selben Abend kam Djay zu Besuch, er dürfte auch auf dem Rollstuhl, bis…. er die Knöpfe ihrer Bluse anfrass….. das dürfte er nicht! 😉 Schön zu sehen dass der Kleine (jetzt 12 Wochen alt) Unterstützung sucht bei Djuna wenn er das benötigt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s