13 juli 2011 Djuna brengt een bezoekje aan Zoë en Noah

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij Zoë en Noah. Eerst hebben we Zoë bij school opgehaald, Djuna vond het maar wat leuk om onderweg terug naar huis met haar te spelen. Omdat het behoorlijk regende had Djuna haar regenoverall aan, zodat ze niet al te veel troep mee naar binnen zou nemen…. ze moest tenslotte een beetje reclame maken voor haar ras ;). Op visite mag je altijd meer dan thuis, eerst op de stoel tussen Noah en Zoë in aan tafel, later lekker spelen met de bal, toen uitrusten op de bank z'n drieën en ….. Noah wilde dat ze op tafel ging liggen….. maar hopen dat ze thuis vergeten is dat we dat gedaan hebben ;). Zoë en Noah, Djuna vond het leuk om jullie weer te zien. Als ze het bij jullie op school goed vinden komen we zeker een keer langs. (Zoë, misschien leuk voor een spreekbeurt als dat mag? Djuna wil je vast wel helpen).
VerkleindZoe met Djuna liggend
VerkleindDjuna bekijkt Noah VerkleindNoah bekijkt Djuna weblog
VerkleindZoe speelt met Djuna 
VerkleindBalletje gooien  
Verkleind3 uitrusten op de bank
Mooi om te zien welke effecten Djuna in haar spel heeft op de mobiliteit van Noah.

Heute besuchten wir Zoë und Noah. Spass gab es! Die Bilder sprechen für sich. Ich hoffe Djuna ist schon wieder vergessen was wir dort gemacht haben. Sie sass auf einem Stuhl am Tisch zwischen Noah und Zoë als wir gegessen haben….. lag auf der Couch zwischen Zoë und Noah und eben …..  auf dem Tisch als Noah ihr das fragte….. Djuna war geduldig, gehorchte fast immer gut und schnell und ist lieb zu den Kinder. Sie macht das als hat sie immer mit Kinder gearbeitet. Es war schön zu sehen welche Effekte Djuna hat zur Mobilität von Noah. Kristin du kannst stolz sein, auch dies hat Djuna wieder mit Spass, entspannt und gut gemacht! Informationen über Bordercollies werden auf dieser Weise eine Reklamebotschaft 😉 für Rotharigen…….

Advertisements

2 thoughts on “13 juli 2011 Djuna brengt een bezoekje aan Zoë en Noah

  1. Hoi Annika,

    …. vandaag heb ik de exacte omschrijving van jouw weblog weer van Han doorgekregen.
    Natuurlijk was ik weer de naam van “Djuna” vergeten hoewel ik in de heilige overtuiging verkeerde dat ik die kon onthouden! Het is allemaal zeer lezenswaardig en informatief, ik hoop dat het met jou, en de beide honden goed gaat. Het is een zegen dat oud en jong kan en mag profiteren van de ruimhartigheid die jij en de honden in staat zijn te delen met mede-mensen. Ik hoop je spoedig weer eens te ontmoeten bij Han of in je eigen omgeving. Knuffels voor de honden….

    Will Hoekstra ( Limmen, N.H.)

  2. Hoi Will, ik weet dat je er om vroeg 😉 ik was net bij Han. Dank voor je complimenten. Het is zulk mooi werk om te doen, ik hoop door het bijhouden van de weblogs ook anderen enthousiast te kunnen maken voor dit soort werk en hen het belang er van te kunnen laten zien. Het zou leuk zijn je nog eens te ontmoeten. Veel leesplezier op de weblogs, ze worden regelmatig bijgewerkt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s