16 januari 2011 Race- of regenoverall? ;)

Djuna moet schoon op haar werk aankomen…. dat lukt niet altijd, dus dan moet ze thuis blijven.
Of toch niet, op deze manier kan het misschien wel…. Djuna denkt dat het een race-overall is 😉 en ze test gelijk zelf maar even of hij echt waterdicht is, geen regen, geen nood in de metselkuip zit water van de paarden! ;). 16 januari 2011 Honden race (regen) overall collage verkleind-1
Djuna soll für ihre Arbeit sauber sein, das geht nicht immer mit diesem Wetter, jetzt versuchen wir es auf diese Weise. Djuna denkt es sei einen Race-Overall statt Regenoverall 😉 obwohl, sie probiert gleich aus ob den Overall Wasserfest ist, kein Regen? Kein Not, es gibt Wasser von den Pferden in der Mörsergranate ;).

Advertisements

2 thoughts on “16 januari 2011 Race- of regenoverall? ;)

  1. Hihi, grappig gezicht! Het scheelt denk ik wel een stuk in vuil worden, zeker met dit weer en modderige grasvelden! Zo heb je alvast een stuk minder schoon te maken aan haar voordat ze met je mee gaat. Vindt ze het niet vervelend om te dragen?
    Met Spot heb ik hetzelfde probleem met bijv. supermarkten. Laat het gewoon maar weer beter weer worden!

  2. Ze had hem voor de eerste keer aan, 2 minuten leek ze net een Hackney, ze tilde haar poten heel hoog op, maar het hek naar de wei ging open waar ze altijd mogen rennen en toen was ze de overall totaal vergeten. Het scheelt echt heel veel. Ik kreeg net een mailtje van een duitse fan van Djuna, die schreef dat er in Duitsland heel veel gebruik wordt gemaakt van deze overalls door mensen met Hulphonden, Therapiehonden, Signaalhonden etc. In Nederland zijn ze ook niet te krijgen in deze maat op het moment. Als ik niet zou werken met de honden zou ik het ook niet doen, maar ze heeft er beslist geen last van.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s