3 juli 2010 Djuna mag mee

De wond van Djuna geneest keurig, de omringende huid ziet er door het gebruik van de Calendulazalf ook heel mooi uit. Af en toe kriebelt de wond wat, maar de Calendula zalf doet goed zijn werk en ze heeft er dan ook weinig last van.

Vanmorgen mocht ze aangelijnd even mee naar de wei, ze had zelf bedacht dat ze wilde gaan stoeien en rennen, dus dat was geen succes met de capriolen die ze aan de lijn maakte. Ze werd naar de bench verhuisd in de auto met alles open voor een paar minuten, zodat ik de paarden kon loslaten.

Vanmiddag/vanavond hadden we een kleine reünie met BBQ van de ANWB. Ik vond het te vroeg om Djuna zo lang alleen te laten na de operatie, dus ze mocht mee. Fijn om te merken dat ze zich ook daar weer zo goed aanpast. Ze gedraagt zich prima en blijft rustig naast je liggen, laat zich door iedereen aanhalen en geniet daar ook zichtbaar van. Het cairn terriertje dat ook meegekomen was, werd wel even heel kort en duidelijk verteld dat de kluif waar Djuna op lag te kluiven ook echt van haar was.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s