1 februari 2010 Een dagje rust

Vanmorgen weer een droge bench, Djuna direct naar buiten, keurig buiten alles gedaan wat buiten hoort. Hierna heeft ze heerlijk gegeten, een half uurtje rustig aan gedaan en daarna zijn we naar de wei vertrokken. Ze scharrelt graag in en om de wei. Favoriet is het hooi op helpen vegen dat naast de baal ligt…. Ze duikt met een noodvaart op de bezem en "helpt" vegen. Eerst mag ze even helpen en dan mag ze vanaf de balen, die bijna een meter hoog zijn, toekijken hoe ik het afmaak ;). Ze vindt het een erg leuk spelletje dat ze graag iedere dag herhaalt. Eenmaal thuisgekomen heeft ze lekker in een hoekje liggen slapen. Toen volgden de gekke 5 minuten en moesten Flóki en Singha het ontgelden en mijn sokken. Gelukkig vindt ze af en toe tijd voor een dutje ;).
Ik had ‘s middags cursus, dus ik was de hele middag weg. Djuna mocht met Imara mee om kennis te maken met Spike. ‘s Avonds wordt Singha nog uitgedaagd voor een spelletje:

Het filmpje is slecht van kwaliteit, veel te donker, maar ik wilde hun spel niet verstoren door het licht aan te gaan doen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s