30 januari 2010

Eerst honden uitlaten. Djuna loopt met Flóki en Singha mee langs de bosrand, alles wat beweegt is interessant. Dan worden de paarden gevoerd. Deze keer blijven Singha en Flóki thuis en gaat Djuna mee. Bovenop de kruiwagen hooi, want het is verschrikkelijk vies in het weiland. Even kijken bij de paarden, voeren en dan gaan we naar de Kynologenclub Zeist om kennis te maken met medecursisten van de puppycursus. Djuna kijkt even rond, zoekt de grootste schoenen die ze tegenkomt 😉 en gaat erop zitten, even de kat uit de boom kijken. Na een poosje speelt ze met andere pups en de honden die er verder nog lopen. We drinken binnen nog een kopje koffie en ze valt op een barkruk in slaap.
Voor we naar huis gaan nog even langs in Austerlitz, kennis maken met mijn schoonouders. Dan naar huis, lekker eten, nog even uit en de bench in om te slapen.

Na ruim een uur is ze wakker en wil eruit. Ik laat haar buiten en ze plast. Een collega wil haar graag nog  zien voor ze naar huis gaat, ik neem haar even mee naar mijn werk. Haar eerste kennismaking met personeel en bewoners verloopt uitstekend. Eén van de bewoners reageert: "Zuster, hebt u er voor ons allemaal een meegebracht?". Ja mevrouw V. …… "Dan is het goed" ;).
Na een kort bezoekje vertrekken we weer richting huis. Lekker spelen en ondeugd uithalen schijnt Djuna te denken. Het was vanavond ineens verdacht stil…. Djuna heeft even gekeken of haar gebit goed "scharend" is…… de lader van de telefoon van de baas heeft een snoer in 3 stukjes……… Oei…….

Advertisements

2 thoughts on “30 januari 2010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s